top of page

NIEUWS

Woninpas Vlaanderen

woningpas vlaanderen_edited.jpg

7/2/2024

U wil uw woning verkopen of verhuren? Of u plant renovatiewerken? Hier komen heel wat documenten bij kijken. Kijk dus zeker eens in uw woningpas. Dit gratis digitaal paspoort, ontwikkeld door de Vlaamse overheid, verzamelt de digitaal beschikbare informatie over uw huis nu in één centraal platform.

De nieuwe GSVH 2023

1/10/2023

Vanaf vandaag is de nieuwe GSVH of de gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake hemelwater van kracht.

Wij zijn verhuisd

Clip.jpg

1/1/2023

We zijn verhuisd.

Met trots kunnen we je onze nieuwe locatie meedelen.

We verhuisden naar Hooglede, meer bepaald naar de deelgemeente Sint-Jozef,

door velen beter gekend als De Geite.

je vind ons in de Amersveldestraat 63a.

Ik koop lokaal in Nieuwpoort

2 juli 2021

Als nieuwe onderneming van Nieuwpoort zijn we terug te vinden op de lokale site "ik koop in Nieuwpoort".

Uiteraard zijn we actief in een straal van 50km rond nieuwpoort.

Tweede zetel te Koekelare

2 juli 2021

In Koekelare en omgeving zijn we het meest actief voor het uitvoeren van keuring op privé-rioleringsinstallaties. uiteraard ook  het detecteren van geurhinder in gebouwen en voor kleine en grote ontstoppingen.

Aankoop bijkomende hulpmiddelen reinigingmachine

12 mei 2021

Weet je niet goed hoe je een goede planning opstelt? Heb je last van uitstelgedrag? Vraag je je af of je wel op de juiste manier studeert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We helpen je een persoonlijke studiemethode ontwikkelen en zo stomen we je klaar om zelfstandig te kunnen studeren.

EPC-LABELPREMIE BIJ ENERGIERENOVATIE

25 maart 2021

Dit is je nieuwsartikel. De ideale plek om aandacht vanuit de media, de nieuwste trends en updates vanuit de branche te delen. Schrijf een korte samenvatting, voeg links toe naar relevante content en kies een treffende foto of video uit voor extra betrokkenheid!

SKOLAE STUDIEBEGELEIDING

9 maart 2021

Weet je niet goed hoe je een goede planning opstelt? Heb je last van uitstelgedrag? Vraag je je af of je wel op de juiste manier studeert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We helpen je een persoonlijke studiemethode ontwikkelen en zo stomen we je klaar om zelfstandig te kunnen studeren.

BTW-TARIEF 6% VOOR SLOOP EN HEROPBOUW

22 februari 2021

BTW-tarief 6% voor sloop en heropbouw op het hele Belgische grondgebied: de spelregels uitgelegd
De kogel is definitief door de kerk, de programmawet met daarin ook het verlaagde BTW-tarief is onlangs goedgekeurd in het parlement. Wij spitten de voorwaarden voor u uit.

NIEUWE SITE ACTIEF

18 februari 2021

Onze nieuwe site staat online!

LOGO UR SOLUTION

15 februari 2021

Het logo van UR Solution krijgt vorm. Deze is zo goed als af. De nadruk werd gelegd op de 'UR' van 'YOUR', of 'JOUW' oplossing.Het frisgroen verwijst naar het ecologisch verwijderen van obstakels in riolering. Rioolreiniging met een laag waterverbruik door het mechanisch reinigen van de buizen.

GROTE KANS OP VERSTOPPING

11 februari 2021

Resten van mortel op de bodem van een controleput!

Bij het uitvoeren van een rioolkeuring merken we maar al te vaak dat, na het plaatsen van een oprit en putdeksels, er mortelresten zijn gevallen in de put, die niet worden opgeruimd.

Boven zien we een putje met mortelresten, links een putje waar voegmiddel in de buis is gelopen en een vaste bodem vormt in de buis.

bottom of page